در قالب توسعه همکاری‌های دانشگاهی انجام می‌شود فعالیت اتریشی‌ها برای ازدیاد برداشت از میدان نفتی گچساران

در قالب توسعه همکاری‌های دانشگاهی انجام می‌شود فعالیت اتریشی‌ها برای ازدیاد برداشت از میدان نفتی گچساران
رئیس دانشکده نفت دانشگاه مونتان اتریش گفت: تمرکز همکاری‌های دانشگاه مونتان و دانشگاه صنعت نفت مطالعه روش‌های ازدیاد برداشت از میدان نفتی گچساران خواهد بود

 

به گزارش پایگاه خبری اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران و به نقل از خبرگزاری شانا گرهاردتون هازر با بیان اینکه اصل کلیدی در توافقنامه امضا شده میان دانشگاه صنعت نفت و دانشگاه مونتان اتریش، شامل همکاری‌ها در سه حوزه مهم می‌شود، گفت: تحقیق، توسعه و مطالعات فناورانه برای میدان نفتی گچساران اولویت نخست برای همکاری دو طرف به شمار می‌آید و در نظر داریم با کمک یکدیگر ضریب بازیافت نفت این میدان را ارتقا دهیم.

وی با اشاره به استفاده از فناوری‌های پیشرفته و جدید در پروژه‌های ازدیاد برداشت، افزود: در مرحله بعد تبادلات علمی میان دانشکده مهندسی نفت دانشگاه مونتان و دانشگاه صنعت نفت ایران صورت خواهد گرفت. استادان دانشکده مهندسی نفت دانشگاه مونتان می‌توانند به‌صورت مهمان در دانشگاه صنعت نفت ایران و در مقابل استادان ایرانی نیز در دانشکده نفت مونتان تدریس کنند و همچنین می‌توانیم تبادل دانش و فناوری داشته باشیم.

رئیس دانشکده مهندسی نفت دانشگاه مونتان تصریح کرد: دانشجویان ایرانی در مقطع دکترا می‌توانند برای فرصت‌های مطالعاتی چند ماهه به دانشگاه مونتان بیایند و در مقابل دانشجویان اتریشی نیز در دانشگاه صنعت نفت ایران فرصت مطالعاتی داشته باشند و تمرکز ما نیز بر مطالعات فناورانه در پروژه ازدیاد برداشت از میدان گچساران خواهد بود.

تون هازر، با ابراز خوش‌بینی نسبت به آینده همکاری‌های دوجانبه گفت: ظرفیت‌های بسیاری در ایران وجود دارد و ایران نیاز دارد که ضریب بازیافت و تولید میدان‌های نفتی خود را افزایش دهد، بنابراین برای ما به‌عنوان بخش‌های دانشگاهی زمینه مطلوبی برای پروژه‌های تحقیقاتی وجود دارد.

وی با بیان اینکه نتایج مطالعات نباید در حد یک تحقیق ساده بماند و باید به‌صورت عملیاتی در زمینه افزایش ضریب بازیافت از میدان‌های نفتی به کار گرفته شوند، گفت: تعداد زیادی از شرکت‌های نفتی بزرگ از این طرح‌ها پشتیبانی و حمایت می‌کنند و حاضرند در این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری کنند. تون‌هازر در پایان اظهار کرد: ما آماده همکاری گسترده با ایران هستیم زیرا معتقدیم این طرح‌های تحقیقاتی به‌زودی به نتیجه خواهد رسید و سود زیادی را عاید ایران و سرمایه‌گذاران در این کشور خواهد کرد.

 

۲۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳
فرصت امروز |
تعداد بازدید : ۵۸۳