رئیس اتاق بازرگانی ایران: بنگاه‌های اقتصادی در رکود غلت می‌زنند

رئیس اتاق بازرگانی ایران: بنگاه‌های اقتصادی در رکود غلت می‌زنند
رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت : به واسطه غلتیدن واحدهای اقتصادی در رکود، خطری جدی آنها را تهدید می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری اوپکس به نقل از خبرگزاری تسنیم، محسن جلال پور در صفحه اینستا گرام خود نوشت : با وجود آنکه خروج از رکود در نشست هیئت نمایندگان مطرح و بررسی شد به دلیل اهمیت مسئله و درگیری بنگاه های اقتصادی کشور که سرمایه های این مملکت هستند، هیئت رئیسه اتاق ایران در نشست اخیر خود موضوع خروج از رکود را مجدد مورد بررسی قرار داد.

بر اساس اظهارات رئیس اتاق کشور به واسطه غلتیدن واحدهای اقتصادی در رکود، خطری جدی آنها را تهدید می‌کند.

جلال پور گفت: در جلسه هیئت رئیسه مطالب خوبی طرح شد، و توانستیم به برخی راهکارهای مناسب برای خروج از رکود برسیم. اعضای هیئت رئیسه اتاق ایران معتقدند برای خروج از رکود یکی از سیاست هایی که بایدمدنظر مسئولان قرار گیرد، توجه به موضوع تقاضا است و این که بازار مصرف را جدی تری درنظر بگیریم.

وی توجه به نیاز مصرف کننده و هماهنگی تولید با آن را یکی از اصول اولیه تحریک تقاضا عنوان کرد و ادامه داد: یکی دیگر از لازمه های خروج از رکود برداشتن گام های اساسی در زمینه صادرات است. از سوی دیگر برای ارتقای جایگاه کشور در بازارهای جهانی لازم است، شرایط را برای امکان رقابت کالاهای ایرانی با محصولات سایر کشورها فراهم کنیم.

رئیس اتاق ایران افزود: در آستانه روز ملی صادرات باید اعتراف کرد که صادرکنندگان ایرانی به چند دلیل توان رقابت با رقبای خارجی خود را ندارند که به دلیل بی توجهی به مابه التفاوت نرخ تورم خارجی و داخلی و سیاست گذاری نادرست ارزی در سالهای گذشته مربوط می شود. البته بی اطمینانی به نرخ آتی ارز و این که پس از فروش کالا و بازگشت ارز حاصل از فروش آن، چه اتفاقی خواهد افتاد را نیز باید به دلایل عدم تمایل فعالان اقتصادی به حضور در عرصه صادرات، اضافه کرد.

به گفته جلال پور در این جلسه همچنین مباحث متنوع دیگر از جمله این موضوع که در سالهای اخیر به دلیل شدت حضور دستگاه های نظارتی، جرات و جسارت تصمیم گیری از تصمیم گیران کشور گرفته شده مورد توجه و بررسی قرار گرفت.

بر اساس اظهارات رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور، هیئت رئیسه اتاق ایران یکی از مهم ترین دلایل رفتارهای محتاطانه و بعضا توام با ترس مدیران دولتی را ناشی از پیچ و خم های موجود در دستگاه های نظارتی و گرفتاری هایی که این نهادها با یکدیگر دارند، می داند.

وی یادآور شد: بنابراین شاید اگر بگوییم برای عبور از این دوران عملکرد شجاعانه ای همچون عملکرد هسته ای مورد نیاز است سخن گزافی نباشد.

جلال پور در پایان با تاکید بر لزوم انتقال نگرانی های بخش خصوصی به دولت تصریح کرد: همه ما درباره ادامه این وضع، نگرانی هایی داریم و سعی می کنیم هشدارهای لازم را در اختیار مسئولان قرار دهیم. به طور قطع پیگیر این مطالبه خواهیم بود و درعین حال تلاش می کنیم همواره چراغ های هشدارآمیز را روشن کرده و با کمک رسانی به دولت اقتصاد کشور را از این مهلکه نجات دهیم.

۶ مهر ۱۳۹۴ ۱۵:۰۳
تعداد بازدید : ۱,۰۰۰