احداث جایگاه توجیه اقتصادی ندارد/ نبود استاندارهای جهانی در جایگاه‌های سوخت

احداث جایگاه توجیه اقتصادی ندارد/ نبود استاندارهای جهانی در جایگاه‌های سوخت
رئیس اتحادیه جایگاه‌داران سوخت گفت:بسیاری از جایگاه‌ها به دلیل مشکلات مالی و نقص در سامانه هوشمند در آستانه تعطیلی هستند.
ناصر رئیسی‌فرد رئیس اتحادیه جایگاه‌داران سوخت کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تعطیلی بعضی از جایگاه‌های سوخت در کشور اظهار داشت: متأسفانه برخی از جایگاه‌ها به دلیل مشکلات مالی و نقص در سامانه هوشمند در آستانه تعطیلی هستند و ما چندین بار این موضوع را به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گوشزد کردیم.

رئیسی‌فرد افزود: متأسفانه نظارتی از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورد‌ه‌های نفتی در خصوص سامانه هوشمند صورت نمی گیرد این موضوع باعث شده است که جایگاه های سوخت در طول روز چندین ساعت تعطیل باشند.

وی همچنین عامل اصلی ورشکستگی جایگاه‌داران را بیشتر به دلیل افزایش نیافتن کارمزد جایگاه‌ها و تبدیل نشدن آن به حق‌العمل‌کاری عنوان کرد.

رئیسی فرد تأکید کرد: به همین منظور چندین بار با شرکت ملی پالایش و پخش مذاکراتی را انجام داده‌ایم تا در این زمینه کمک نماید.

رئیس اتحادیه جایگاه‌داران سوخت کشور با اشاره به اینکه احداث جایگاه در کشور توجیه اقتصادی ندارد، گفت: باید رابطه تجاری و حقوقی جایگاه‌داران با شرکت پخش مشخص شود چرا که هم اکنون جاذبه برای ایجاد سرمایه‌گذاری در شرایط حاضر وجود ندارد در چند سال اخیر به دلیل افزایش جمعیت و گستردگی کلانشهرها سرمایه‌گذاران چندان تمایل به احداث جایگاه سوخت ندارند.

وی تأکید کرد: جایگاه سوخت کشور از استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد به همین منظور پیشنهاداتی به وزارت نفت و کمیسیون انرژی ارائه دادیم که در سال آینده روش تجاری با شرکت ملی پخش تغییر پیدا کند تا سیاست‌های اصل 44 در این بخش تحقق نماید.

رئیسی‌فرد اضافه کرد: برندسازی جایگاه‌ها در کشور اشتباه محض است چرا که در مرحله نخست باید کیفیت خدمات ارائه شده ارتقا یابد در حالی که اکثر مسئولان اعتقاد بر این دارند که کمیت باید مورد توجه قرار گیرد بنابراین برای اجرایی شدن این موضوع نیاز به تغییرات زیرساختی در کشور داریم.

رئیس اتحادیه جایگاه‌داران سوخت کشور ایجاد زیرساخت، تغییر روش حقوقی و ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذاری و نیز بازگشت سرمایه از جمله موضوعات مهمی است که در ارائه خدمات و ایجاد جایگاه‌های سوخت باید در نظر گرفت چرا که پول در جایی سرمایه‌گذاری می‌شود که امنیت در آنجا وجود داشته باشد.

وی همچنین در خصوص ارائه خدمات به هم‌وطنان در ایام نوروز گفت: اتحادیه جایگاه‌داران سوخت کشور از هم اکنون مسیرهای پرتردد را شناسایی کرده و حتی به جایگاه‌داران اعلام نموده است که سیستم‌های بهداشتی و نیز نازل‌های توزیع سوخت را کنترل نمایند همچنین مشکلات فنی جایگاه‌ها را برطرف نمایند تا در ارائه خدمات با مشکل روبرو نشوند.

رئیسی‌فرد با اشاره به اینکه حدود 3 هزار و 320 جایگاه سوخت در کشور در حال فعالیت هستند، گفت: در ایام دهه فجر تعداد این جایگاه‌ها به 3 هزار و 360 مورد رسیده است همچنین در استان تهران هشت جایگاه دیگر به بهره‌برداری رسید که تعداد جایگاه‌های تهران به 227 مورد رسید.
۱۹ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴
تعداد بازدید : ۴۴۹