ایجاد شبکه های بازاریابی و فروش رمز ماندگاری در بازارهای منطقه

شرکت های فعال در صنایع پایین دستی پتروشیمی باید برای در دست گرفتن بازارهای منطقه منسجم و هدفمندتر رفتار کنند.

رئیس دفتر توسعه صنایع پائین دستی پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار نیپنا اظهارکرد: متاسفانه شرکت های ایرانی در کشورهای همسایه دارای عملکرد قابل قبولی نیستند و باید با بازاریابی و تدوین استراتژی های فروش وارد تجارت با این کشورها شوند تا بتوانند قابلیت رقابت پذیری داشته باشند.

رضا محتشمی پورادامه داد: رقابت در کشورهای همسایه دارای شرایط خاصی است و رمز ماندگاری افزون بر موارد یاد شده معرفی توانمندی و عرضه محصولات با کیفیت پایدار است .

وی ادامه داد: باید دسترسی صنایع پایین دستی پتروشیمی را به بازارهای صادراتی بیشتر کنیم و از فرصت استان‌هایی مانند کردستان ، کرمانشاهو ایلام وهمچنین دیگراستان های غربی نیز در این خصوص استفاده کنیم.

رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی با بیان این که  طی سال های گذشته دربازارعراق به عنوان بازاری نوظهور کم ‌کاری کرده‌ایم، گفت: ترکیه، جدی‌ترین رقیب کشورمان در صنایع پایین تکمیلی با صادرات از کریدور ایران، بازار عراق را تصاحب کرده است و برای احیای بازار نیازمند برنامه ریزی جامعی هستیم.

محتشمی پور افزود: باید با برنامه ریزی های بلند مدت و دقیق و با کمک نمایندگان مردم در خانه ملت  و نیز متولیان امر در دولت تدبیر و امید به سوی توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی با هدف تحقق اقتصاد مقاومتی و کاهش خام فروشی با شتاب بیشتری حرکت کنیم.

وی ادامه داد : توسعه همزمان بالادست و نیز صنایع تکمیلی می تواند افزون بر اشتغال زایی و تکمیل زنجیره ارزش سب تولید محصولات پتروشیمی کشورمان را متنوع کند و در این مسیر جذب سرمایه گذاری های جدید و حمایت از سرمایه گذاران راهگشا خواهد بود.

محتشمی پورتصریح کرد: از علاقمندان سرمایه گذاری و ایجاد صنایع پایین دستی و فعالان بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی دعوت می کنیم وبدون تردید ورود منابع مالی جدید به چرخه تولید می تواند مسیر تحقق جهش دوم در صنعت پتروشیمی ایران را هموار کند.

۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۳:۵۸
تعداد بازدید : ۴۰۷