مدیریت و بازاریابی هوشمند رمز حضور در بازارهای بین المللی

مدیریت و بازاریابی هوشمند رمز حضور در بازارهای بین المللی
مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی گفت: باید با استفاده از بازاریاب های حرفه ای به صورت متمرکز در بازارهای دنیا وارد شد. در این صورت است که قدرت چانه زنی برای فروش محصولات با قیمت بالاتر افزایش پیدا می کند.
مهدی شریفی نیک نفس مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار نیپنا، افزود: ایران موقعیتی ممتاز در صنعت پتروشیمی جهان دارد و باید از این مهم به بهترین شکل و بالاترین ظرفیت بهره برد.
وی با بیان این که افزایش تولید محصولات پتروشیمی منوط به این است که در بخش بازاریابی محصولات در بازارهای هدف چگونه تعریف شود، گفت: بازارهای پتروشیمی، بازارهایی هستند که در بخشی از محصولات تولیدی اشباع هستند. بنابراین باید با استفاده از بازاریاب های حرفه ای به صورت متمرکز در بازارهای دنیا وارد شد. زیرا در این صورت قدرت چانه زنی برای فروش محصولات با قیمت بالاتر افزایش پیدا می کند.
شریفی نیک نفس اظهار داشت: باید گریدهای تولیدی نیز با هدف حضور مطمئن در بازار مدیریت شود. یعنی همه پتروشیمی ها یک محصول خاص تولید نکنند زیرا توانایی تولید محصولات دیگر را هم دارند. بنابراین مدیریت شرکت های صادراتی به صورت حرفه ای مثل بازرگانی پتروشیمی، در بازارها حضور داشته باشد و نیازهای مشتریان را بسنجد و پتروشیمی ها را راهنمایی کند تا چه محصولاتی تولید کنند تا در بازارهای هدف به فروش رسانده شود.
وی بیان کرد: مسئله مهم دیگر این است که پتروشیمی ها رقابت های منفی در بازارهای هدف نداشته باشند تا یک محصول به قیمت خوب در بازار های هدف فروخته شود. بنابراین در کل کشور نیاز به یک شرکت مدیریت صادرات ملی برای همه محصولات اعم از محصولات پتروشیمی، سیمان و غیره لازم است. 
شریفی نیک نفس ادامه داد: با توجه به وجود طرح های قابل ارائه در سطح بین المللی در صنعت پتروشیمی، قانون حمایت از سرمایه گذار خارجی نیز در ایران وجود دارد. بنابراین سرمایه گذاران با روشن شدن برخی از مسائل در این صنعت حتما برای سرمایه گذاری رغبت نشان خواهند داد. 
وی افزود: وزارت نفت با اعلام فرمول قراردادهای خوراک پتروشیمی ها، برای 10 سال، مسئله مهمی که برای سرمایه گذاران اهمیت دارد را روشن کرده است. زیرا سرمایه گذار خارجی باید بداند که در کجا سرمایه گذاری می کند و چه میزان سود می برد و چگونه می تواند سودش را از کشوری که در آن سرمایه گذاری کرده، خارج کند. 
مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی خاطر نشان ساخت: موارد ذکر شده موارد مهمی است که لازم است خیلی شفاف برای سرمایه گذار خارجی مشخص شود. مطمئنا سرمایه گذار خارجی با دانستن این موارد برای سرمایه گذاری به ایران خواهد آمد.
مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی با بیان این که در حال حاضر حدود 55 مجتمع پتروشیمی در حال ساخت است، گفت: پیش بینی می شود 3 تا 5 سال آینده، صادرات محصولات پتروشیمی تقریبا به دو برابر برسد. بنابراین این موضوع می طلبد تا بیشتر به فکر ایجاد ارزش افزوده در بازارهای هدف باشیم. زیرا صادرات محصولات پتروشیمی در حال توسعه است. 
۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۴:۰۸
تعداد بازدید : ۴۹۴