واگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در انتظار استفساریه شورای رقابت

واگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در انتظار استفساریه شورای رقابت
مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه امور مربوط به آماده سازی و پدیرش هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در حال انجام است ، افزود: اما موضوع واگذاری این هلدینگ درانتظار استفساریه شورای رقابت است.

'حسن قالیباف اصل'روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به علت ابهام ایجاد شده مربوط به وضعیت دو شرکت پتروشیمی فجر و مبین برای قرار گرفتن در این پرتفوی (سبد سهام )، زمان عرضه آن هنوز مشخص نیست .

وی گفت : برای واگذاری این هلدینگ در انتظار جواب استعلام سازمان خصوصی‌سازی از شورای رقابت در خصوص دو شرکت پتروشیمی فجر و مبین هستیم.

مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: در صورت دریافت این استفساریه سایر مراحل برای پذیرش و درج نام این شرکت مشمول اصل 44 هم طی خواهد شد.

وی گفت: امور مربوط به پذیرش و آماده‌سازی هلدینگ خلیج فارس متوقف نشده و طبق دستورالعمل افشای اطلاعات در حال تکمیل مدارک و امید‌نامه هستیم اما وضعیت پورتفوی و آینده آن مشخص نیست.

مدیر عامل شرکت بورس و اوراق بهادار گفت: با توجه به اینکه امور مربوط به واگذاری این هلدینگ تاکنون انجام شده امیدواریم که این دو شرکت پتروشیمی به هلدینگ اضافه نشود زیرا در این صورت باید امور مربوط به واگذاری و آماده سازی به طور مجدد انجام شود.

یاد آور می شود هلدینگ خلیج فارس پس از مخابرات با توجه به سرمایه اسمی شرکت ، بزرگترین شرکت بورسی است که پس از کارشناسی های طولانی مدت و بر اساس مصوبه هیات واگذاری و طبق اصل 44 قانون اساسی مقرر شد در جهت حفظ تشکل و زنجیره تامین و تولید شرکت های پتروشیمی دولتی کشور این شرکت ها در مجموعه ای تحت عنوان هلدینگ خلیج فارس خصوصی سازی شود که براساس آن 15 شرکت پتروشیمی دولتی خصوصی می شوند.

پتروشیمی بندر امام،پتروشیمی اروند،شهید تند گویان ،بوعلی سینا ،پتروشیمی فجر ،پتروشیمی خوزستان ،شرکت عملیات غیرصنعتی پتروشیمی ،شرکت ره آوران فنون جنوب ،شرکت پتروشیمی نوری ،پتروشیمی پارس ،پتروشیمی مبین ،شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد ،شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی ،شرکت بازرگانی پتروشیمی و شرکت پتروشیمی بین الملل، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس را بعنوان اولین هلدینگ تخصصی صنعت پتروشیمی تشکیل می دهند.

از مجموع این شرکت ها ،7 شرکت تولیدی ،2 شرکت تامین کننده یوتیلینی و مابقی بازرگانی و خدماتی هستند تا زنجیره تامین و تولید در هلدینگ کامل شود.

همچنین این مجموعه 45 درصد سهام شرکت تخصصی بازرگانی پتروشیمی را برای فروش و صادرات محصولات خود را در اختیار دارد.

جمع دارایی ها و ارزش دفتری این هلدینگ حدود 176 هزار میلیارد ریال است که 27 میلیون تن ظرفیت اسمی تولید این هلدینگ است که شامل محصولات میانی و نهایی است.

۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۰:۱۶
تعداد بازدید : ۱,۱۰۹