نخستین نمایشگاه معرفی دستاوردهای کمیتهی خودکفایی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی دراین شرکت برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اوپکس به نقل از روابط عمومی پتروشیمی کرمانشاه نخستین نمایشگاه معرفی دستاوردهای کمیتهی خودکفایی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در سالن کارگاه مرکزی این شرکت آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه تعدادی از قطعات مربوط به تجهیزات ساخته شده به روش مهندسی معکوس در شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه و سایر شرکت های قطعه ساز داخلی به نمایش گذاشته شده است.
احمدرضا اشتری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه با بیان اینکه حدود ۸۰۰ قطعه از قطعات به کار رفته در تجهیزات واحدهای شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه توسط کمیتهی خودکفایی با روش مهندسی معکوس ساخته شدهاند اظهار داشت: پس از اندازه گیری ابعاد و مشخصات این قطعات و تهیهی نقشه های فنی توسط کمیتهی خودکفایی، قطعات بر اساس این نقشه ها در کارگاه مرکزی شرکت ساخته شده و پس از انجام تست های مختلف و کنترل های لازم، در تجهیزات و دستگاه های واحدهای تولیدی نصب و اکنون در حال بهره برداری می باشد.
وی بیان داشت: حدود ۲ هزار و ۲۰۰ قطعهی دیگر نیز توسط این کمیته اندازه گیری و مهندسی معکوس شده و پس از تهیهی نقشه های فنی جهت ساخت به سایر شرکت های قطعه ساز داخلی ارسال گردیده که صرفه جویی ارزی قابل توجهی به همراه داشته است.
مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه افزود: به غیر از موارد ذکر شده حدود ۲ هزار قطعهی دیگر نیز با همکاری یکی از شرکت های داخلی مهندسی معکوس شده و علاوه بر تهیهی نقشه برای این قطعات، شناسنامهی فنی که شامل دستورالعمل ساخت، ابعاد و اندازهی قطعات، دستورالعمل های جوشکاری و عملیات حرارتی، مواد و متریال و… می باشد نیز تهیه شده است.
اشتری با بیان این که سایر قطعات نیز توسط کمیتهی خودکفایی به تدریج در دست عملیات مهندسی معکوس و تهیهی نقشه های فنی است اضافه کرد: کمیتهی خودکفایی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه با در اختیار داشتن تجهیزات فنی مناسب و بهروز، به عنوان یکی از فعالترین کمیتههای خودکفایی در صنایع کشور آمادهی همکاری و ارائهخدمات به سایر شرکت های صنعتی و تولیدی جهت تهیه نقشه و شناسنامهی فنی قطعات صنعتی می باشد.
واحد کمیته خودکفایی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه به منظور رفع وابستگی به شرکتهای خارجی و حمایت از تولید ملی در سال ۱۳۸۷ تشکیل شد و وظیفهی آن ثبت اطلاعات قطعات به کار رفته در تجهیزات و تهیهی نقشه های فنی به منظور ساخت این قطعات توسط شرکت های داخلی و صرفه جویی ارزی است.