فاز نخست قراردادهای پژوهشی حوزه اکتشاف در شرف تکمیل است

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران از پیشرفت مناسب قراردادهای پژوهشی حوزه اکتشاف شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: از مجموع پنج قرارداد امضا شده با دانشگاه‎ها، فاز نخست حداقل سه قرارداد تا پایان سال نهایی و تکمیل می‎شود.
سیدصالح هندی در گفت‎وگو با خبرنگار شانا افزود: فاز نخست پروژه‎های پژوهشی به تدوین نقشه راه مرتبط است که خوشبختانه دانشگاه‎های طرف قرارداد در این زمینه عملکرد خوبی داشته‎اند.

بر اساس این گزارش، اسفندماه پارسال، شرکت ملی نفت ایران با هدف توسعه زیرساخت‎های علمی و فناوری در کشف منابع هیدروکربوری، با پنج دانشگاه منتخب کشور شامل دانشگاه‎ شهید بهشتی، فردوسی مشهد، خوارزمی، صنعتی شاهرود و شهید چمران اهواز قرارداد پژوهشی امضا کرد؛ قراردادهایی که مدت زمان اجرای هر یک از آنها ۱۰ سال در نظر گرفته شد.

هندی از برگزاری نشست کمیته راهبری در دانشگاه فردوسی مشهد هم خبر داد و عملکرد این دانشگاه را در اجرای پروژه پژوهشی «توسعه فناوری‎ بهبود تصویرسازی زیرسطحی در اکتشاف منابع هیدروکربوری در حوضه رسوبی کپه‎داغ» بسیار مطلوب توصیف کرد.

وی با اشاره به تاکید شرکت ملی نفت ایران بر اهمیت ایجاد شبکه نوآوری و فناوری گفت: دانشگاه‎ها در بخش مدیریت فناوری، از مشاوران خوبی بهره‎ گرفته‎اند و با دانشگاه‎های داخلی و خارجی، همکاری مناسبی برقرار کرده‎اند که امیدواریم مجموعه این تلاش‎ها، به نتایج خوبی برای صنعت نفت کشور منتهی شود.

به گزارش شانا، در اجرای قراردادهای پژوهشی حوزه اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، پروژه پژوهشی «توسعه فناوری‎های نوین ژئوشیمیایی اکتشافی با تاکید بر مدل‌سازی هیدروکربوری حوضه رسوبی در ناحیه دزفول شمالی» با همکاری دانشگاه شهید بهشتی و پروژه پژوهشی «توسعه فناوری‎ بهبود تصویرسازی زیرسطحی در اکتشاف منابع هیدروکربوری در حوضه رسوبی کپه‎داغ» با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد اجرا می‎شود.

دانشگاه خوارزمی در زمینه «توسعه فناوری‌های سنگ‎های کربناته شکافدار در ناحیه دشت آبادان» با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران همکاری خواهد کرد و «کاربرد ژئومکانیک در اکتشاف منابع هیدروکربوری و فناوری‎های نوین حفاری و مهندسی نفت در چاه‎های اکتشافی» موضوع همکاری با دانشگاه صنعتی شاهرود خواهد بود.

پروژه پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز «توسعه فناوری‎های نوین ژئوشیمیایی اکتشافی با تاکید بر ژئوشیمی سطحی و زیرسطحی در ناحیه دشت‎آبادان» است.
۱۲ آبان ۱۳۹۷ ۱۴:۱۷
تعداد بازدید : ۳۰۱