اهتمام پتروشیمی امیرکبیر در استفاده از فناوری های جدید در کاشت درختان

کارکنان شرکت پتروشیمی امیرکبیر با حمایت های مالی این شرکت موفق به اجرای فناوری گرواسیس برای کاشت درختان در اراضی بیابانی و سنگلاخ، بدون نیاز به آبیاری با استفاده از ظروف واترباکس شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اوپکس به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی امیرکبیر، عبدالقادر عساکره با تشریح جزئیات فناوری کاشت درخت در زمین های بیابانی اظهار داشت: گرواسیس یک فناوری کاشت درخت در اراضی بیابانی و سنگلاخ بدون نیاز به آبیاری است که در سال 2002توسط یک مخترع هلندی ابداع شد، در این روش که تقلیدی از روش مادرطبیعت در رشد درختان است، تنها یک بار در ابتدای کاشت و به مقدار 60لیتر آب مورد نیاز است.

وی افزود: در این روش، از ظروف خاصی برای کاشت استفاده می شود که واترباکس یا گروباکس نام دارند، به کمک همکاران علاقه مند ما در پتروشیمی امیرکبیر با حمایت های مدیریت و بهره گیری از این روش به منظور آزمایش کاشت درختان در شرایط دشوار آب و هوایی خوزستان، موفق به کاشت 10 درخت در روستای عگله میاح از توابع شهرستان بندرماهشهر شدیم.

کارشناس برنامه ریزی، منابع انسانی و مدیریت عملکرد شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ادامه به دیگر جزئیات اجرای این طرح در بندرماهشهر اشاره کرد و گفت: این طرح آزمایشی با حمایت های مالی شرکت پتروشیمی امیرکبیر و همکاری های اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندرماهشهر در کاشت درختان، اردیبهشت ماه 97 در زمین های اطراف روستا آغاز شد.

عساکره اضافه کرد: اکنون با گذشت یک سال با وجود مشکلات عدیده ای از جمله گرمای طاقت فرسای، گرد و غبار و مشکلات موجود از میان 10 نهال کاشته شده، 8 اصله نهال با موفقیت رشد کردند، این نهال ها بعد از جداکردن واترباکس ها قادر خواهند بود، به طور طبیعی به رشد خود ادامه دهند.

وی در پایان عنوان کرد: تمامی مراحل کاشت و رشد درختان پایش شده و به ثبت رسیده است و سازمان ها و افرادی که تمایل به کاشت درختان طبق این روش را دارند می توانند با هزینه کمتر و درصد موفقیت بیشتر نسبت به سایر روش های کاشت اقدام کنند تا روزی شاهد زمین های آباد و پر از درخت در خوزستان و سایر نقاط کشور عزیزمان باشیم.
۷ خرداد ۱۳۹۸ ۱۶:۵۵
نیپنا |
تعداد بازدید : ۳۳۵