گروهی جهانی برای مقابله با عواقب انتقال انرژی تشکیل می‌شود

گروهی جهانی برای مقابله با عواقب انتقال انرژی تشکیل می‌شود
آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در حال راه‌اندازی گروهی جهانی برای مقابله با عواقب ناشی از انتقال انرژی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اوپکس به نقل از خبرگزاری رویترز از لندن، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در حال راه‌اندازی کمیسیونی جهانی برای رسیدگی به آثار ناشی از انتقال از سوخت‌های فسیلی به انرژی‌های تجدیدپذیر بر اشتغال و جامعه است.

این کمیسیون به ریاست دانمارک و شامل وزیران انرژی کشورهای کانادا، نروژ، مکزیک و عمان خواهد بود، با توجه به حضور جو بایدن به عنوان رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در کاخ سفید و تغییر سیاست‌های واشینگتن در حوزه انرژی مقام‌های انرژی ایالات متحده نیز در این گروه خواهند داشت.

فاتح بیرول، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی در این باره گفت: اعتقاد داریم موفقیت واقعی این انتقال این است که آیا شهروندان از این فرصت‌ها بهره‌مند می‌شوند یا خیر و اینکه چگونه در انتقال انرژی پاک عمل می‌کنیم.

وی تصریح کرد: شرایط اشتغال تغییر خواهد کرد، اشتغال در برخی از بخش‌ها به‌طور قابل توجهی افزایش می‌یابد، در حالی که در برخی دیگر ناگزیر کاهش خواهد یافت. دولت‌ها باید به‌طور پیشگیرانه‌ای خود را برای تغییر آماده و از افراد آسیب‌دیده محافظت کنند.

این نهاد ناظر انرژی مستقر در پاریس در این ماه اعلام کرد: انتشار گازهای گلخانه‌ای جهانی که در سال ۲۰۲۰ به‌دلیل بحران ویروس کرونا به‌شدت کاهش یافته بود، در سال ۲۰۲۱ و تا زمانی که دولت‌ها اقدامی نکنند، دوباره برمی‌گردد.

بیرول اظهار امیدواری کرد که دولت جدید آمریکا به تعهد دیگر اقتصادهای بزرگ برای قطع انتشار گازهای گلخانه‌ای تا اواسط قرن بپیوندد.

به گزارش شانا، بایدن از ۲۰ ژانویه (یکم بهمن‌ماه) به‌طور رسمی ریاست جمهوری آمریکا را به‌عهده گرفت و دولت وی اعطای مجوز نفت و گاز در زمین‌ها و آب‌های فدرال را به‌طور موقت به حال تعلیق درآورد، این فرمان از دستورهایی است که با هدف مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی و سرکوب صنعت سوخت‌های فسیلی ایالات متحده آمریکا اعلام شد.

مجوزهای فدرال حدود ۲۵ درصد تولید نفت خام آمریکا را تشکیل می‌دهد و آنها را به تأمین‌کننده عمده انرژی تبدیل می‌کند و تأثیر بسیاری در انتشار گازهای گلخانه‌ای آمریکا دارد.
۸ بهمن ۱۳۹۹ ۱۳:۴۸
تعداد بازدید : ۱۹۸