بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا بین ژانویه تا سپتامبر امسال، مجموع واردات گاز خود را در مقایسه با مدت مشابه دو سال قبل ۲.۵ برابر کاهش داده است.
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،آمارهای رسمی آلمان نشان میدهد که این کشور واردات گاز طبیعی خود را نسبت به سال ۲۰۲۱ به نصف کاهش داده است، اما اساساً همان هزینه را برای این واردات می پردازد.
تحلیلی که روز یکشنبه از سوی شبکه خبری ریانووستی بر اساس آمارهای رسمی آلمان منتشر شد، نشان میدهد که این کشور واردات گاز طبیعی خود را نسبت به سال 2021 به نصف کاهش داده است، اما اساساً همان هزینه را برای این واردات می پردازد.
بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا بین ژانویه تا سپتامبر امسال، مجموع واردات گاز خود را در مقایسه با مدت مشابه دو سال قبل 2.5 برابر کاهش داده است.
این تجزیه و تحلیل همچنین نشان میدهد که هزینههای سوخت برای آلمان به دلیل افزایش 2.5 برابری قیمتها ثابت مانده است.
در مجموع، خرید گاز آلمان در دوره ژانویه تا سپتامبر 2022 با 1.8 برابر کاهش به 65.9 میلیارد متر مکعب از 121.7 میلیارد متر مکعب در مدت مشابه سال گذشته رسید.
علاوه بر این، واردات این کشور از روسیه در سال جاری میلادی به تنها 47.9 میلیارد متر مکعب کاهش یافته است.
آلمان که تا قبل از سال 2022، 40 درصد از تقاضای گاز خود را به روسیه متکی بود، از جمله کشورهایی است که از کاهش واردات انرژی از روسیه در سال گذشته آسیب دیده است.
پس از آنکه اتحادیه اروپا در پاسخ به جنگ اوکراین، تحریمهایی را علیه مسکو اعمال کرد، واردات گاز آلمان به طور قابل توجهی کاهش یافت و تقریباً متوقف شد.
در نه ماه اول سال جاری میلادی، برلین 21.3 میلیارد یورو (23 میلیارد دلار) برای تامین گاز پرداخت کرد در حالی که علیرغم کاهش شدید واردات، 22.2 میلیارد یورو در مدت مشابه در سال 2021 بود. به این دلیل که میانگین قیمت سالانه هر متر مکعب گاز از 0.18 یورو در سال 2021 به 0.45 یورو در سال جاری بیش از دو برابر شده است.
بر اساس این گزارش، بحران طولانی مدت انرژی در اروپا که ناشی از کمبود عرضه گاز بوده است، به طور قابل توجهی بر تولید آلمان تأثیر گذاشته است.
افزایش قیمت مواد خام و انرژی به اکثر صنایع این کشور آسیب وارد کرده است. علاوه بر این، بسیاری از خانوارها در آلمان در سال گذشته میلادی با افزایش قبوض انرژی مواجه شده اند، زیرا تامین کنندگان برق و گاز با قیمت های بالاتر در بازار عمده فروشی و افزایش هزینه های شبکه دست و پنجه نرم میکنند.