وزارت خزانهداری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکتها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادلههای در حال انجام خود را متوقف کنند.
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،دادههای مربوط به رهگیری کشتیها نشان داد صادرات نفت ونزوئلا در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.
دادهها و اسناد مربوط به رهگیری کشتیها نشان داد پس از انصراف مالکان و مشتریان نفتکشها از بارگیری و خروج چند کشتی از آبهای ونزوئلا، صادرات نفت این کشور در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.
وزارت خزانهداری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکتها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادلههای در حال انجام خود را متوقف کنند.
در مجموع ۳۷ کشتی در ماه آوریل از بنادر ونزوئلا حرکت کردند. دادههای شرکت الاسئیجی بر اساس حرکت نفتکشها نشان داد ونزوئلا در ماه آوریل بهطور میانگین ۵۴۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت در روز صادر کرده است که نسبت به بالاترین سطح صادرات روزانه این کشور در ماه مارس یعنی ۸۷۳ هزار و ۵۰۰ بشکه و ۷۰۳ هزار بشکه نفت صادرشده در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
حدود ۶ نفتکش بزرگ در هفتههای گذشته پس از ماهها انتظار برای بارگیری نفت خام در بنادر تحت اداره شرکت نفت دولتی ونزوئلا، بنادر این کشور را بدون بارگیری ترک کردهاند. دادهها و اسناد این شرکت همچنین نشان میدهد که تاخیر در بارگیری و ترس مشتریان از پایان یافتن دوره مجوز صادرشده از سوی واشینگتن و در نتیجه تکمیل نیافتن فروش نفت از دلایل خروج نفتکشها بهشمار میرود.
حداقل دو نفتکشی که بدون بارگیری بنادر ونزوئلا را ترک کردند در اجاره پالایشگاه دولتی اورلن لهستان بودند و پیشبینی میشد که به سمت آسیا حرکت کنند.
دولت لهستان در حال بررسی خسارت حدود ۴۰۰ میلیون دلاری است که واحد تجاری پالایشگاه اورلن در سوئیس بهعنوان پیشپرداخت محمولههای نفتی ونزوئلا داده و شرکت این مبلغ را دریافت نکرده است.
محمولههای بارگیرینشده به صادرات شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا به آسیا در ماه آوریل خسارت زد و در نتیجه صادرات این کشور با ۶۴ درصد کاهش به ۲۰۶ هزار بشکه در روز رسید. صادرات ونزوئلا به آمریکا با ۳۴درصد افزایش به ۲۳۸ هزار بشکه در روز رسید که دلیل آن تولید بیشتر و صادرات شرکت سرمایهگذاری مشترک بین شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا و شرکت شورون بود.
ونزوئلا همچنین ۲۳۶ هزار تن فرآورده جانبی نفت و مواد پتروشیمی در ماه آوریل صادر کرد که از ۴۶۳ هزار تن محصول صادراتی این کشور در ماه مارس کمتر است. واردات سوخت این کشور در ماه آوریل با اندکی افزایش نسبت به ماه مارس از روزانه ۵۳ هزار بشکه به حدود ۵۷ هزار بشکه در روز رسید.