"مشارکت حداکثری و انسجام"

اعضای محترم اتحادیه برنده انتخابات دوره دوازدهم اوپکس
"مشارکت حداکثری و انسجام"

سازمانهای مردم نهاد(NGO) سرمایه نامشهود هر کشور محسوب می­شود. متأسفانه ایران از این حیث جایگاه مناسبی در شاخص­های توسعه  ندارد. با این مفهوم، اوپکس در زمره سرمایه­های نامشهود دسته­بندی می­شود که در ابتدای دهه سوم فعالیت خود حدود 400 عضو را تحت پوشش دارد و در زمره شش تشکل ملی برتر کشور از بین تشکلهای 290 گانه ملی قرار می­گیرد.

انتخابات روزسه­شنبه مورخ چهارم دی ماه، نقطه اوج و بلوغ اتحادیه بود و می توان آن را بیانگر حداکثر انسجام و پیوستگی و رقابت در تاریخ فعالیت اتحادیه و حتی تشکلهای ملی بیان کرد. در نظام های سیاسی و تشکلها، اگر مشارکت بیش از پنجاه درصد باشد، سرمایه و برگ برنده ای برای آن نظام سیاسی و مدیران آن به شمار می­رود و نشان از بلوغ فکری آن جامعه و یا تشکل است.  

در انتخابات اخیر اوپکس حدود 87 درصد واجدین، مشارکت کردند. این سطح از مشارکت، حکایت از این واقعیت دارد که اعضا به درستی این نکته را متوجه شدند که باید در چنین موقعیتی حساس از وضعیت کشور، خود باید در امور خود مشارکت کنند و برای حل آنها با هم انسجام داشته باشند. این میزان مشارکت گویای این واقعیت است که اوپکس، تشکلی منفعل نیست و این دلگرمی را برای ارکان مختلف اتحادیه ایجاد کرد که اعتماد و اتکای اعضا به این نهاد بالاست. مناسبات بوجود آمده در اتحادیه و ریل گذاری انجام شده، مسیر درستی را تعبیه کرده است و همین هم باعث گردید چنین رقابت و مشارکتی سامان بگیرد.

پیام این سطح از مشارکت هم برای منتخبین جدید، تعریف و تعیین میزان بالای مسئولیت و سنگینی بار وظیفه­ای است که در این دوره دو ساله عهده­دار آن شدند. برنده انتخابات این دوره اعضای اوپکس بودند که با انسجام توانستند برگ زرینی از مشارکت 87 درصدی را در تاریخ فعالیت این تشکل رقم زدند. با این سطح از مشارکت، باید نهادهایی نظیر نهادهای امنیتی و حاکمیتی، اتاق ایران، مجلس شورای اسلامی، وزارت صمت، وزارت نفت، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان ملی استاندارد و ... دیدگاه، مناسبات، تعاملات، ارتباطات خود را با این تشکل بازنگری و تقویت کنند و روی توانمندی و ظرفیت های اتحادیه برای حل مسائل و مشکلات مبتلابه فضای کسب و کار و علی الخصوص در حوزه پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی از تولید تا صادرات حساب ویژه­ای باز کنند. هیأت مدیره منتخب هم با اتکاء به این میزان از انسجام و مشارکت به گونه ای قاعده گذاری خواهند کرد تا بتوانند این اعتماد کسب شده را در جهت نیل به اهداف عالیه اتحادیه به کار گیرند

 فریدون اسعدی دبیرکل 

 محمدهادی ابراهیمی قائم مقام

اتنن

۱۰ دی ۱۴۰۳ ۱۱:۳۸
تعداد بازدید : ۸۷