عملکرد مطلوب وزیر نفت در شرایط سخت ناترازی انرژی

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وقتی خود را جای وزیر نفت می‌گذارم متوجه می‌شوم که واقعا بهتر از این نمی‌توان کار کرد، گفت: وزیر نفت در شرایط سخت ناترازی انرژی عملکرد مطلوبی داشته است.
زهرا سعیدی‌مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، به موضوع ناترازی انرژی اشاره و اظهار کرد: ناترازی‌های اخیر در حوزه انرژی زیان‌های بسیاری به‌ویژه به بخش صنعت وارد کرده است، اما معتقدم وزیر نفت در این شرایط سخت، عملکرد مطلوبی داشته است.

وی افزود: در بخش انرژی مشکلات و خلأهایی وجود دارد، اما وقتی خود را جای وزیر نفت گذاشتم متوجه شدم واقعاً بهتر از این نمی‌توان کار کرد.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خطاب به منتقدان وزیر نفت تصریح کرد: پرسش من این است اگر امروز پاک‌نژاد وزیر نفت نبود و شخص دیگری سکان این وزارتخانه را در دست داشت در شرایط فعلی چه کاری می‌توانست انجام دهد؟

سعیدی‌مبارکه اظهار کرد: به نظرم در شرایط کنونی می‌توانیم پیشنهادهای کارشناسی در بخش ناترازی انرژی را جذب کنیم یا از نخبگان برای حل این چالش کمک بگیریم.
۱۵ دی ۱۴۰۳ ۱۴:۳۹
تعداد بازدید : ۲۳