قیمت نفت در نزدیکی 111 دلار ماند

قیمت نفت در نزدیکی 111 دلار ماند
هر بشکه نفت در بازارهای جهانی با 7 سنت کاهش در نزدیکی 111 دلار باقی ماند و 110.79 دلار معامله شد.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، با ادامه ناآرامی‌ها در لیبی که نگرانی از اختلال در عرضه را در مرکز توجه نگاه داشت، قیمت نفت خام امروز جمعه در نزدیکی 111 دلار در هر بشکه نگه داشت، اما پیشرفت در توافق هسته‌ای ایران این افزایش قیمت کنترل کرد.

پس از اینکه گروهی تلاش کردند که از انبار مهمات ارتش در جنوب لیبی مهمات سرقت کنند، بیش از 40 نفر در انفجار این انبار کشته شدند.

در ایران نیز بازرسان سازمان ملل برای بازدید از تاسیسات آب سنگین دعوت شدند.

قیمت نفت برنت دریای شمال با 7 سنت کاهش 110.79 دلار معامله شد. نفت سبک آمریکا نیز با 14 سنت کاهش 92.16 دلار در هر بشکه معامله شد. این نوع نفت سومین ماه متوالی کاهش را به ثبت رساند.

بازارهای آمریکا به علت تعطیلات عید شکرگزاری تعطیل بود.

تونی نونان تحلیلگر نفت در توکیو پیش بینی کرد که با اتمام فصل اوج تقاضا (زمستان) قیمت نفت برنت به 100 دلار در هر بشکه برسد.

اگر قیمت نقت به 85 دلار در هر بشکه برسد، کشورهای عضو اوپک برای حفظ قیمت نفت در 100 دلار شروع به کاهش تولید می‌کنند.

هر بشکه سبد نفتی اوپک نیز روز گذشته 107.34 دلار معامله شد که نسبت به روز پیش از آن 20 سنت افزایش داشته است.

۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱
تعداد بازدید : ۸۳۸