اولین سخنرانی هیات رییسه جدید اتاق تهران در دوره هشتم

اولین سخنرانی هیات رییسه جدید اتاق تهران در دوره هشتم
همراهی و تعامل دولت و اتاق برای بهبود اقتصاد کشور زمینه سازی اتاق تهران برای ورود سرمایه‌گذاران خارجی
پس ازآنکه اعضای هیات نمایندگان، اعضای هیات رییسه دوره هشتم را برگزیدند، آنان در کرسی های هیات رئیسه پارلمان بخش خصوصی، تکیه زدند. مسعود خوانساری نیز به عنوان رییس جدید اتاق تهران، لحظاتی پس از قرار گرفتن در این جایگاه، میکروفون مقابل خود را روشن کرد تا سخنانی را ایراد کند. او ضمن قدردانی از اعضای هیات نمایندگان، خطاب به آنان گفت:«امیدواریم بتوانیم آرای شما را پاس بداریم ودر4سال آینده برای ارتقا بخش خصوصی تلاش کنیم.»
او همچنین از هیات رییسه پیشین اتاق نیز قدردانی کرد و گفت:« از هیات رییسه اتاق تهران در 4 سال گذشته نیز تشکر می کنم که توانستند در پارلمان بخش خصوصی تحول ایجاد کنند واتاق را از گردنه پر فراز و نشیبی که اقتصاد ایران گرفتار آن بود، به خوبی عبور دهند.» رییس اتاق تهران با اشاره به موفقیت های اتاق تهران در حوزه اجرا و پژوهش گفت:«به واسطه این موفقیت ها، تعدادی از همکاران و مشاوران اتاق به دولت راه یافتند.» او در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد:«موفقیت های اتاق، جز با کفایت و ریاست آقای آل اسحاق میسر نمی شد و ایشان با بردباری این نهاد را اداره کردند. به نحوی که رییس اتاق در دوره هفتم، اجازه اظهارنظر به همگان را دادند و اجازه دادند هر فکر و نظری بیان شود.» رییس اتاق تهران، بار دیگر ازیحیی آل اسحاق، رییس سابق اتاق تهران، تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که در دوره آتی نیز از تجربیات ایشان استفاده شود. 
خوانساری سپس با اشاره به اینکه اتاق تهران در طول دوره هفتم، از دبیر کلی، آقایان، محمد مهدی راسخ، احمد دوست حسینی و ابراهیم بهادرانی بهره برده است، از آنان نیز قدردانی کرد.
رییس اتاق تهران در ادامه از تلاش های هیات عالی نظارت و انجمن نظارت بر انتخابات اتاق تهران نیز به نیکی یاد کرد و گفت که به رغم مشکلاتی که به دلیل تغییر آیین نامه ساختار هیات نمایندگان به وجود آمد،سرانجام اعتبار نامه اعضای هیات نماینددگان منتخب به تصویب رسید و با تلاش این دو نهاد نظارتی، ابهامات برطرف شد.
او گفت که انتخابات هشتمین دوره هیات نمایندگان بی نظیر، فراگیر و سالم برگزار شد و این مرهون تلاش هیات نظارت بر انتخابات و آقایان، مجتبی خسروتاج،حسین نقره کار شیرازی، محمد خباز و رمضانی بوده است. این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران، تلاش های هیات اجرایی انتخابات را نیزستود و افزود:« به گفته هیات نظارت بر انتخابات، انجمن نظارت بر انتخابات اتاق تهران، این انتخابات را بهتر از سایر استان ها به اجرا گذاشت؛ به نحوی که با وجود کثرت رای دهندگان، اندکی پس از پایان زمان انتخابات، اسامی منتخبان را اعلام کرد.» 
او به انتخاب نمایندگان دولتی از سوی وزیرصنعت، معدن و تجارت نیز اشاره کرد و گفت که آقای نعمت زاده به عنوان همکار و مدافع بخش خصوصی در معرفی نمانیدگان دولتی، بهترین ها را برگزیده است. خوانساری از اصحاب رسانه نیز قدردانی کرد و گفت:«رسانه ها، از مدت ها پیش از انتخابات فعالیت خود را دراین زمینه آغاز کردند و یکی ازدلایل شکل گرفتن شور و هیجان در این انتخابات، مشارکت اصحاب رسانه بود.»

صدای بخش خصوصی را رساتر به ارکان نظام می رسانیم
او در بخش دیگری از سخنان خود به ماموریت اتاق تهران در دوره آتی اشاره کرد و گفت:« اتاق در دوره آینده تلاش می کند که صدای بخش خصوصی را رساتر به ارکان نظام برساند.» خوانساری با اشاره به اضافه شدن بخش کشاورزی به ساختار اتاق گفت که وظیفه اتاق در دوره آینده در این زمینه سنگین تر خواهد بود و امیدواریم با همکاری اعضای هیات نمایندگان دولت و بخش خصوصی عقب ماندگی ها در بخش کشاورزی را جبران کنیم. به نحوی که با همکاری خانه کشاورز و وزارت جهاد کشاورزی مشکلات بخش کشاورزی حل و فصل شود.»

نسیم خردگرایی وزیدن گرفته
اوگفت:«دوره هشتم هیات نمایندگان اتاق تهران، در شرایطی آغاز به کار می کند که نسیم خرد گرایی واعتدال بر اقتصاد وزیدن گرفته ونابسامانی هایی که در چندسال گذشته بر اقتصاد حاکم بود تا حدودی بهبود یافته است. اکنون ابرهای بحران ساز و سیاه در حال دور شدن از اقتصاد ایران است و مردم به آینده امید پیدا کرده اند.»
خوانساری در ادامه به این نکته اشاره کرد که همه ارکان نظام بر این باور هستند که نجات اقتصاد ایران باید توسط بخش خصوصی صورت گیرد و اگر در 35 سال گذشته، اقتصاد ایران با مشکلات عدیده ای رو به رو بوده به این دلیل است که به بخش خصوصی کمتر بها داده شده است.
او ابراز امیدواری کرد که با همکاری بخش خصوصی و دولت مشکلات اقتصاد ایران سامان پیدا کند.
رییس اتاق تهران، از مشارکت فراگیر و گسترده بخش خصوصی در انتخابات هشتمین دوره هیات نمایندگان اتاق تهران به عنوان خاطره بی نظیر یاد کرد که به گفته وی در اذهان بخش خصوصی باقی خواهد ماند و افزود: انتخابات اخیر این پیام را به همراه داشت که فعالان اقتصادی به دنبال تغییر و تحولی دیگر در اتاق بازرگانی هستند و از این رو، نمایندگان آنها باید با تلاش و مدیریت خود به انتظارات موکلان خود پاسخ دهند.

آماده سازی برای ورود سرمایه گذاران خارجی
خوانساری سپس به تفاهم لوزان اشاره کرد و با بیان اینکه به دنبال این اتفاق، امید تازه ای پیش روی بخش خصوصی باز شده است، به مسولیت های تازه اتاق بازرگانی در این دوره اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین اقدامات و برنامه های اتاق تهران در دوره هشتم را می توان در قالب سه برنامه گنجاند؛ نخست آنکه دولت و بخش خصوصی در همکاری با یکدیگر راه خروج اقتصاد کشور از رکود را پیگیری کنند، همچنین به رشد اقتصادی مثبت در سال 94 دست یابیم و سرانجام آنکه پس از سالیان دراز بتوانیم به بازارهای جهانی دسترسی پیدا کنیم.
به گفته رییس اتاق تهران، توافق لوزان در گام نخست منجر به آن شد که زمینه های سرمایه گذاری در داخل کشور بیشتر شود از این رو، نیاز به گروه های کارشناسی خبره و متخصص در حوزه های مالی، بانکی و بیمه ای به طور جدی احساس می شود تا با کمک دولتمردان بتوانیم بستر مناسبی برای سرمایه گذاری های خارجی در کشور را فراهم کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه هیات رییسه و هیات نمایندگان دوره هشتم اتاق تهران تلاش خواهد کرد که به تمامی وعده‌ها و قول و قرارهای خود با فعالان اقتصادی جامه عمل بپوشاند، افزود: در این راستا هر 6 ماه گزارشی از فعالیت های اتاق تهران را با فعالان اقتصادی در میان گذاشته و موکلان خود را در جریان اقداماتی که انجام دادیم خواهیم گذاشت.
خوانساری با بیان اینکه اعضای هیات نمایندگان اتاق تهران در دوره هشتم حضور فعالی در جلسات و نشست های هفتگی و ماهانه این اتاق خواهند داشت، گفت: طی جلسه آتی هیات نمایندگان در دوره هشتم، آیین نامه های داخلی و نحوه تشکیل کمیسیون های اتاق تهران را تیین و تصویب خواهیم کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد که هیات نمایندگان دوره هشتم اتاق تهران قصد دارد تجارب و توانمندی های نمایندگان دوره های گذشته را برای توسعه اتاق به کار گیرد.

درعصر آل اسحاق، اتاق جهش کرد
درادامه این نشست، علامیرمحمد صادقی در کسوت نایب رییس اتاق تهران و نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت، ضمن قدردانی از محمد رضا نعمت زاده و انجمن نظارت بر انتخابات استان تهران، از دوره ششم و هفتم هیات نمایندگان که یحیی آل اسحاق ریاست آن را برعهده داشته است، به عنوان عصر آل اسحاق یاد کرد و گفت در این دو دوره اتاق تهران، جهش داشته است.
میرمحمد صادقی، با اشاره به فرا رسیدن ماه رجب گفت :«اگر نیت ما در آغاز این دوره، خدمت به خلق باشد، هر قدمی که در این جهت برداریم، به منزله عبادت خواهد بود. »او در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دوره مبارزات انتخاباتی به پایان رسیده است، گفت:« اکنون باید دست دوستی و برادری به یکدیگر بدهیم تا بار سنگینی که بر عهده اتاق است، به سلامت به منزل برسد. نایب رییس اتاق تهران اضافه کرد:«نه تنها 35 هزارفعال اقتصادی که در سراسر کشور عضو اتاق هستند، بلکه تمام کسانی که مدیریت بنگاه های اقتصادی را برعهده دارنمد، چشم امیدشان را به اتاق دوخته اند.»میرمحمدصادقی ابراز امیدواری کرد که این دوره از هیات نمایندگان نسبت به دوره قبل، سرافرازی بیشتری کسب کند.

تعامل در مسیر جبران کاستی ها
مهدی جهانگیری نیز که صبح امروز با رای هیات نمایندگان اتاق تهران به نایب رییس اول اتاق در دوره هشتم انتخاب شد، طی سخنانی مهم ترین اقدام اتاق تهران در دوره جدید را عملیاتی کردن وعده‌ها و قول و قرارهای انتخاباتی عنوان کرد و گفت: برای تحقق این وعده ها همراهی با قوای سه گانه از اهمیت خاص و ویژه ای برخوردار است که امیدواریم در این دوره این تعامل به طور جدی تر از گذشته ادامه داشته باشد.
وی افزود: وقت آن رسیده است تا با فراموش کردن رقابت های انتخاباتی، دست در دست هم و با نگاه ملی در مسیر توسعه کشور و جبران کاستی ها گام برداریم.

اولین بانوی فعال اقتصادی در ترکیب هیات رئیسه اتاق تهران
سیده فاطمه مقیمی نیز که به عنوان منشی هیات رئیسه انتخاب شده بود با تشکر از اعضای هیات نمایندگان به خاطر اعتمادی که به وی داشتند ابراز امیدواری کرد که در این صندلی بتواند به بخش خصوصی کشور خدمت کند. مقیمی گفت: «این اولین بار است که یک بانوی فعال اقتصادی در ترکیب هیات رئیسه اتاق تهران قرار می‌گیرد و خوشحالم که این قرعه به نام من افتاده است امیدوارم بتوانم در این سمت، راه را برای فعالیت بیشتر و حضور پررنگ‌تر بانوان بازرگان و کارآفرین که در عرصه اقتصادی تلاش می‌کنند هموارتر کنم.» این عضو هیات رئیسه اتاق تهران با تقدیر از عملکرد هیات رئیسه قبلی اتاق عنوان کرد که هیات رئیسه جدید نیز باید با جدیت و تلاش پیگیر مطالبات بر حق بخش خصوصی باشد و صدای رسای فعالان عرصه اقتصاد کشور باشد. 

با رویکردی مثبت، پویا و نوآورانه فعالیت می کنیم
سید حامد واحدی نیز که به عنوان خزانه دار اتاق انتخاب شد، گفت:« امیدوارم اتاق در موقعیت پسا تحریم با رویکردی مثبت، پویا، نوآورانه و با به کار گیری تجربیات گذشته به فعالیت بپردازد.» واحدی همچنین با بیان اینکه « دوره سازندگی آغاز شده است» افزود:« امیدواریم بتوانیم با همکاری یکدیگر، کارنامه قابل دفاعی را ارائه کنیم.»
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۳:۳۹
تعداد بازدید : ۵۱۴