مزایای تامین منطقه‌ای برق توسط بخش‌خصوصی

مزایای تامین منطقه‌ای برق توسط بخش‌خصوصی
یک کارشناس صنعت برق گفت: صنعت برق در تمام کشورهای اروپایی و پیشرفته توسعه خوبی پیدا کرده است، به طوریکه با بکارگیری از بنگاه‌های زودبازده توانسته‌اند از نظر هزینه و مصرف برق، صرفه‌جویی و بهره‌وری خوبی داشته باشند.

ناصر قاسمی، تکنسین مسئول عیب‌یابی توزیع برق استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به جایگاه ایران در بکارگیری از بنگاه‌های زودبازده، اظهار کرد: در حال حاضر تنها استارت بکارگیری از این بنگاه‌ها در کشور زده شده است و این در حالی است که بکارگیری از انرژی‌های تجدیدپذیر در بنگاه‌های زودبازده می‌تواند تاثیرات بسیار مطلوبی در صنعت برق کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: در کشورهای اروپایی بخش خصوصی با راه‌اندازی بنگاه‌های زودبازده که از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده می‌کنند برق یک منطقه را تامین و هزینه آن را از مشترکین دریافت می‌کنند.

تکنسین مسئول عیب‌یابی توزیع برق استان تهران با بیان اینکه تامین برق بنگاه‌های زودبازده از طریق نیروهای طبیعی همچنین آفتاب و انرژی گرمایشی زمین صورت می‌گیرد، گفت: مهم‌ترین مزایای استفاده از بنگاه‌های زودبازده، به صفر رساندن آلودگی است.

قاسمی با بیان اینکه در ایران صنعت برق در اختیار دولت است، گفت: خصوصی کردن صنعت برق موجب ایجاد رقابت در این صنعت و نیز موجب صرفه‌جویی مشترکین در مصرف می‌شود.

وی با اشاره به مزایای دیگر بنگاه‌های زودبازده اظهار کرد: بکارگیری این بنگاه‌ها از قطعی سراسری برق جلوگیری می‌کند و موجب می‌شود که سراسر کشور در بازده زمانی کوتاه از این صنعت بهره‌مند شود.

تکنسین مسئول عیب‌یابی توزیع برق استان تهران با اشاره به راهکارهای توسعه انرژی تجدیدپذیر، گفت: در حال حاضر در اکثر مکان‌های عمومی مانند پارک‌ها و چراغ‌های راهنمایی و رانندگی از انرژی خورشیدی استفاده می‌شود اما ملی کردن این برنامه نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و منسجمی دارد.

قاسمی با بیان اینکه بکارگیری از انرژی‌های تجدیدپذیر موجب زیباسازی مبلمان شهری می‌شود، گفت: در حال حاضر اقدامات این کار در تهران برنامه‌ریزی شده اما اجرایی شدن آن نیازمند آگاهی‌رسانی به مردم و جذب سرمایه در این حوزه است.

۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱
تعداد بازدید : ۶۶۶